Denna våning är också nyrenoverad. Tapetserat i båda rummen. Golven var i fint skick så originalen fick vara kvar. Denna våning är av nyare variant så den gick att skruva isär. Det var lite smidigare att tapetsera då men det var inte så lätt att få ihop det. Till slut gick det i alla fall. Struntade i lister i denna.

I det stora rummet skall det bli en tavelbutik då jag inte kunnat låta bli att köpa en hel del tavlor i miniatyr. smiley

Det lilla rummet får bli ett vilorum. Kan ju kanske behövas för någon docka någon gång som besöker köpcentrumet. smiley

Lite synd att bilden inte blir så bra, det blänker från blixten.

Den översta våningen på sista bilden är en helt ny våning. Hade tur att få köpa den otroligt billigt i somras när jag besökte Micki fabriksbutik där de hade 70 % på en del av Lundbys sortiment. I dessa rum skall det bli en sybutik och en klädbutik.