I natt gick min hjärna på högvarv och det var kreativiteten gällande miniatyrer som var på gång. Lite svårt att somna när man fått en idé, vill ju testa med en gång egentligen. Men jag somnade till slut och väntade till idag för att göra det jag funderade på.

Den idé jag fick var att lägga en rosenknopp med ett litet skaft i en cylindervas i plast med lite ofärgat lim i botten. Rosenknoppar på skaft har jag en hel del och även de här cylindervaserna har jag inga problem med att få fram. Dessa är egentligen hylsan till ett läppstiftsprov som jag har gott om eftersom jag är säljkonsulent för kosmetikaföretaget Oriflame. Denna idé fick jag dessutom av att jag igår satte tre tulpaner i en cylinderformad glasvas. smiley

Först en bild på resultatet idag och sedan några bilder på hur det ser ut i ett av dockskåpen när jag testade att ställa in några där.