För ett tag sedan budade jag hem en hel låda med dockskåpssaker. Det var med en del som är större än Lundby, troligen skala 1:12. Det fanns också med en del som var mindre än Lundby. Men en hel del var Lundby eller Brio. Jag kommer inte behålla allt och när jag lägger in detta har jag redan sålt det som jag tror var skala 1:12. Det jag tänker behålla och som var orsaken till att jag ville ha lådan är det på de två översta bilderna. Det på bilden längst ned behåller jag nog också.

Jag säger inte nej till en kopia av Grythyttans caféset. Nu har jag två. smiley

Den där bordslampan på mittersta bilden passar perfekt till mitt gamla dockskåp. Har ju golvlampan som passar till. De två golvlampor som också var med säger man inte heller nej till.

Kan bara säga att jag gjorde ett bra fynd. Tror också att jag får igen pengarna genom att sälja det jag inte vill ha kvar. smiley