Det har också blivit lite köp av oöppnade förpackningar. En del är riktigt gamla saker och en del lite nyare.

De fyra röda stolarna har jag två stycken av tidigare därför kunde jag inte motstå dessa. Tänkte först öppna förpackningen och ha dem tillsammans med de jag redan har men nu vet jag inte. Tror jag avvaktar så länge.

En grill, den vill jag gärna ha till dockskåpets trädgård.

Det här pianot är väldigt fint, klart jag skall ha detta och så följer en pianopall och en gungstol med. Verkar riktigt gammalt också och fortfarande kvar i paketet. Blev inte så där jättedyrt och det är jag glad för.

Här budade jag hem ett paket med nya lampor. De finns fortfarande ute i handeln men bra pris fick jag. Dessa tror jag att jag i alla fall tänker använda i mina dockskåp.

Klart att det blir jul även i dockskåpen så varför inte buda hem ett paket med saker till jul om priset är rätt och det blev det. Det här finns också fortfarande att köpt.

De eftertraktade och efterlängtade adventsljusstakar till dockskåpen. Finns inte längre i handeln därför blir de också lite dyrare. Har budat i omgångar med det blivit för dyrt. Nu fick jag chansen via en FB-grupp och billigt blev det egentligen inte men två stycken i oöppnad förpackning så kändes det ändå helt okej med 400:- plus porto. Kommer nog inte kunna låta bli att inte ta fram de till dockorna vid jultid. smiley

Till sist en liten förpackning med en vinkaraff och några vinglas i metall. Tror jag låter de vara i förpackningen.