Mitt projekt idag bestod i att fixa till trappan, sätta fast trappräcket på övervåningen, sätta i ett fönster och sätta dit nya handtag till dörrarna i mitt gamla dockskåp.

Det var lite sågande, filande och lite klistrande. Det bökigaste och pilligaste var att sätta fast dörrhandtagen. Tänkte först använda limpistolen men upptäckte ganska snart att jag var tvungen att använda fingrarna en hel del och säkert skulle få lim på mig. Kändes inte riktigt bra med en varm limpistol så jag tog fram Karlssons klister till det i stället.

Det jag kunde vara utan var att jag skar mig på brytkniven precis i början. Men så är det när man jobbar med vassa verktyg.

Blev ganska nöjd med resultatet. Visst kunde jag gjort mer men vill behålla det mesta som det är. Det jag nu fixat var sådant som var trasigt. Som jag nämnt tidigare gör det inget att tapeterna är bortrivna på en del ställen. Jag skall sätta upp en hel del tavlor där så det gör inget då döljer det en hel del av dessa skador.