Jag skulle inte ha några mer dockskåp utan bara fler undervåningar. Det räcker med två stycken för mig. Jag är inte den typen av samlare som vill ha många och av olika åldrar osv. Men ibland blir det inte som man tänkt sig.

Nedan ser ni ett dockskåp med två undervåningar. För att inte skriva en bok om denna historia skall jag försöka sammanfatta hur det gick till att jag nu har ytterligare ett dockskåp.

Jag budade på en öppen spis och i den annonsen stod det att även dockskåpet på sikt skulle säljas, det fanns en bild på hela dockskåpspaketet. Där fanns det ytterligare ett garage och en vanlig undervåning som jag gärna ville ha. När jag kontaktade säljaren skulle hon lägga ut hela dockskåpssetet på Tradera. När det gått några dagar och hon inte gjort det kontaktade jag henne igen och frågade vad hon skulle ha för hela paketet. Det var ju inte utlagt på Tradera än och då kunde hon ju sälja det vid sidan om. Det var ett pris jag tycket var okej så jag slog till. Efter lite mailande fram och tillbaka så blev det en resa till Vänersborg där jag kunde hämta hem dockskåpspaketet. Så nu står jag med ett dockskåp till.

Har inte bestämt mig än hur jag vill göra. Funderar på att antingen sälja det, bara dockskåpet och behålla undervåningarna eller så sparar jag det och har det som ett “lekdockskåp” till de små som ev. kommer och hälsar på mig. smiley