Flera sängmöbler har jag också införskaffat. Den med rosa överkast och kuddar skall jag ha i det nya dockskåpet. Sedan tror jag att den med röda hjärtat skall vara i det gamla dockskåpet. Enkelsängarna i teak får bli barnens sängar i deras rum i de undervåningar jag också tänker skaffa till. Sängen i furu kunde jag bara inte motstå, får se var jag placerar den. Kanske gästsäng till mor/farföräldrarna.

De fina överkasten som finns i de vita dubbelsängarna har jag köpt via Tradera vid sidan om sängarna. Det rosa setet ville jag ha direkt till den sängen. När jag sedan fick se den med röda hjärtat visste jag direkt att detta skulle passa till sängen med det röda hjärtat. smiley

En annan underlig sak är att sängborden till de vita sängarna var omkastade. Alltså sängborden till den med gulddekor var med den med röda hjärtat och de som nu finns bredvid den sängen med guldkant var med den sängen med röda hjärtat. Direkt såg jag detta och ville ha båda sängmöblerna för att byta och matcha dem så här i stället. Passar bättre ihop.