Hej vänner!

Mitt intresse för miniatyrer började nog för länge sedan. Har så länge jag kan minnas varit intresserad av allt som är i miniformat av sådant vi har i vår värld. Förutom det jag kommer blogga om här är jag även intresserad av tåg och järnväg i miniformat. Hade jag mer plats skulle jag gärna bygga upp en minijärnväg hemma, kanske även en i trädgården. Jag tycker även om att bygga i lego så Legoland är ett paradis. smiley

Det som ligger mig närmast just nu och är enklast är att skapa lite minityrvärldar genom dockskåp. Här i bloggen lägger jag upp bilder och lite texter om hur mitt liv bland miniatyrerna fortskrider.

Jag har hållit på ett par månader nu och skaffat lite möbler, underskåp m.m. till miniatyrvärlden men skall försöka att lägga upp efterhand nu efteråt hur det gått och mina tankar jag hade då.